bitskEmma

lördag och söndag=)

igår var jag först och jobbade till klockan 3

sen träffade jag Emeli och vi var först och käkade och sen på Jekyll och fikade

sen bar det av hem till mams och paps för och spendera lördagen för AM skulle till Kristianstad och leka lite med polarna

skulle köra mams och paps till deras vänner och så skulle vi ut och äta så först satt vi en stund hemma hos dem och sen var vi och käkade på Andra våningen och sen blev det att jag stannade kvar hela kvällen och vi hamnade på Jekyll och lyssnade på nått band..det var mest trångt och stökigt där..fick äntligen köra hem lite över tolv;P

idag har jag bara tagit det lugnt och ätit stor familjefrukost och kelat med min underbara Kiten och tittat på tv och spelat spel med mamis;)

skön söndag med andra ord

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats