bitskEmma

ingen sömntuta direkt*

denna lilla envisa unge!

Jag visste att jag hade det bra innan men inte riktigt hur bra;P

hon sover ju inte om natten ungen-
så fort jag bestämde mig för och sluta amma henne om natten var det kört
hon vaknar mitt i natten och vägra somna om-klarvaken och på strålande humör så länge nån tittar på henne;P
jag totalvägrar gå upp med henne så att hon tror att vi ska göra det varje natt sen-
ingen lek inget prat, men det hjälper inte!
det tar minst två timmar innan hon jollrat sig till sömns

inatt vaknade hon dessutom efter två timmar igen;/

vi bli som zombies här-tack gode gud att daniel har semester

och så äter hon knappt och är hungrig hela tiden
hon äter pyttelite och ofta
och nej, det kvittar om man väntar ut henne för att hon ska vara riktigt hungrig, hon äter inte mer för det;/
riktigt bökigt när man ska göra nått eller är nånstans..
nu hade jag verkligen behövt amningen men den håller på och fasas ut;(

utvecklingsfas förmodar jag att folk svarar om jag undrar
allt är utvecklingsfaser;)

jag hoppas bara att hon sover redigt snart;P

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Anna R

  Hon kanske nöjer sig med att bara ligga och snutta lite? Ja det är så svårt :/ Det är inte det lättaste att sluta.. Jag tyckte det var jobbigt när jag såg hur Albin var 🙁 Hoppas det jobbiga på natten går över snart!

  1. bitskemma

   Inatt hade jag bestämt att hon fick äta om hon ville o jag ammade aldrig på kvällen så jag hade massa mjölk och gissa om hon sov hela natten haha!! Hon sov i 12 timmar;o vaknade några gånger o skrek för att hon stuckit igenom benet i mellan spjälen men somnade om direkt!! Lycka var total när jag vaknade strax efter sex i morse;) ja ha typ sovitsju timmar;o

 2. Anna R

  Hur gör du nu när du minska ner på amningen? Nu har jag ingen jätte erfarenhet med tanke på att jag inte ammade mer än fem veckor. Men jag minns att det var typ krig mellan albin och mig när jag skulle sluta. Han ville liksom inte… även om det var det enda bästa. Men bvc sa iaf att man ska dra ner ett mål åt gången och funkar det utan problem så kan man dra ner på ännu ett mål, och fortsätta så och sist vänja av med amningen på natten för detcbrukar vara svårast sa de. Men vet ju inte hur pass långt du har kommit så att säga:)

  1. bitskemma

   Jag har typ fasat ner det mindre o mindre o nu på sistone ha de ba vart morgon o kväll- kanske få ge mig o börja ge henne nått på natten igen då.. Ja bestämde mig för o sluta på natten efter att ha provat om hon kunde somna om utan o de kunde hon givetvis första natten men sen ha de vart kört;/ kanske ska prova nån gång på natten igen då- ha dock typ minilite mjölk kvar nu känner jag o de e mest en massa trams vid bröstet men på natten kanske hon skiter i hur mycket de e o mest e närhets beroende.. Gaah va de e svårt;/ men tack så jättemycket för svaret:))

stats